Co. van het Staalpolen van de Jiangsumelkweg, Ltd

 

                          Wij Focous op Hoogte - kwaliteit

Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Elektromacht Pool voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektromacht Pool voor verkoop
De beste Heren, Hierbij bevestigen wij dat Co. van het staalpolen van JiangSu MilkyWay, Ltd onze partner verscheidene jaren is. Zich vanaf toen heeft dit bedrijf als betrouwbare leverancier van kwalitatieve producten getoond. Wij zouden ook willen opmerken dat zij de hoogste niveaudienst en allerlei steun verlenen. Wij zijn van plan om onze vruchtbare samenwerkingssamenwerking vele jaren meer voort te zetten.

—— Telraam

Wij verklaren hierbij de 69 KV het staalpool van de transmmisionlijn (van 25ft tot 90 voet) manufacuterd door Jiangsu Co. van Polen van het Melkwegstaal, Ltd aangezien 2010.We met hun kwaliteit, dienst en de manieren en de aandacht tevreden zijn die zij naar onze orde hebben getoond.

—— National Electricity Company

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu milky way steel poles co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd Jiangsu milky way steel poles co.,ltd
Het Staal Polen van de Jiangsumelkweg het elektrische pool testen elektrische poolverzending de elektrische test van de poollading het staalpool van Afrika staalpool en elektrische poolklant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Melkweg
Aantal werknemers : 100~500
Opgericht Jaar : 1989
Export pct : 70% - 80%

Co. van het Staalpolen van de JiangSumelkweg, Ltd.was die in 1991 wordt gevestigd, wordt gevestigd in Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie, Bleke Shi-Stad, die een gebied van 35.000 vierkante meters behandelen, bereikte de jaarlijkse outputwaarde 200 miljoen Yuans RMB. Wij hebben een lange geschiedenis van 20 jaar op productontwerp, productie. Onze hoofdproducten zijn etc. machtspool, communicatie torens, de polen van de straatverlichting, staalsteun. Het bedrijf heeft sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, perfect kwaliteitsbeheersysteem, heeft de productkwaliteit internationaal geavanceerd niveau bereikt.

Na 20 jaar van ontwikkeling, worden onze bedrijfproducten overzee uitgevoerd aan. Pakistan, Duitsland, Nigeria, Singapore, Nieuw Zeeland, India, de Filippijnen, Australië etc., hebben wij een brede markt gedeeld. Onze producten zijn goed knowed. Nu heeft capataity van de Uitvoer 40% van bedrijfverkoop genomen, die ons maakte één van de belangrijke de uitvoerondernemingen in China worden.

Onze ontwikkeling is gebaseerd op kwaliteit, die ons altijd zich voor de industrie toestaat kunnen bevinden. In 1995, wegens de introductie van het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem, is onze productkwaliteit verder verhoogd en gewaarborgd. Wij hebben het testen materiaal en ervaren technische ingenieurs vooruitgegaan. Dit geeft ons verbetert onophoudelijk productkwaliteit om klanten aan behoeften te voldoen. Gebaseerd op productkenmerken, verdelen wij de inspectie in vier fasen: grondstoffeninspectie, de inspectie van het productieproces, afgewerkt productinspectie en regelmatige inspectie. Van ons zijn Qc lange tijd bezig geweest met het kwaliteitswerk en zij bestaan uit onze kwaliteitsdeapartment. Wij voeren binnen ISO9001 volledig tijdens het proces van productiong uit, voorstelden een concept. de „beste manier om klanten te terugkeren is het product van uitstekende kwaliteit te verstrekken“!

om een grotere markt te delen, zette Milkyway een sterk verkoopnetwerk op en de perfecte naverkoopdienst in geboortestad, daarnaast, concentreren wij ons ook bij in het buitenland het ontwikkelen van een grotere markt.

Onze werknemers hebben een sterk geloof dat „om voor de markt en de klanten de producten van uitstekende kwaliteit te produceren.“ Hier, geloven wij allen dat een betere toekomst om te komen.

Contactgegevens
Jiangsu milky way steel poles co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Delia Wang

Tel.: 86-510-87846084

Fax: 86-510-87843488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)